Idan_Plus_with_Base_DERV_HQ.jpg
Delen:

gb : Testwinnaar crash tests Stiftung Warentest

Bayreuth, 22.05.2017 – De eerste baby-autostoel van het merk gb behaalde uitmuntende resultaten in de laatste Europese autostoeltjestest 06/2017 door ADAC en Stiftung Warentest. De GB IDAN met de ISOFIX base Base-Fix behaalde het beste testresultaat in de categorie baby-autostoeltjes (groep 0+) met een ISOFIX base en is TESTWINNAAR.

Testwinnaar in de groep 0+ in combinatie met de ISOFIX base Base-Fix met een eindscore van 1,8.

De gb Idan heeft ook de beste score sinds 2015 voor een baby autostoel (groep 0+) behaald in de categorie ‘veiligheid’ in combinatie met een ISOFIX base met een score van 1,2.

Samen met de ADAC en andere Europese consumenten test organisaties, test de onafhankelijke Duitse Stiftung Warentest diverse autostoeltjes op veiligheid, bediening, ergonomie en gevaarlijke stoffen. In de laatste test, is de baby-autostoel ‘met gordel’ gb Idan getest, eveneens in combinatie met de bijbehorende ISOFIX-base Base-Fix. In de categorie ‘veiligheid’ scoort de gb Idan ‘VERY GOOD’ (1,3). In combinatie met de ISOFIX base Base-Fix scoorde de gb Idan in de categorie ‘veiligheid’ eveneens uitmuntend (1,2) en is daarmee testwinnaar in de categorie (bab-autostoeltjes met een ISOFIX base).

“Veiligheid van het kind is onze hoogste prioriteit. De vergelijkende tests van de Stiftung Warentest en de ADAC behoren bij de meest erkende veiligheidstests ter wereld. Hiermee zijn deze uitkomsten een belangrijke afweging voor ouders bij de aanschaf van een autostoeltje,” zegt Johannens Schlamminger, CEO van gb. “Ik ben vooral erg blij met de uitmuntende testresultaten van de gb Idan in de categorie ‘veiligheid’. Deze sensationele resultaten laten zien dat ons gedeelde ontwikkelingsplatform met CYBEX uitmuntende producten voortbrengt. De succesvolle samenwerking tussen onze ontwikkelaars, ontwerpers en consumenten zorgt voor autostoeltjes die voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden, boven het niveau van alle nationale wettelijke regelgeving.”

Naast de prijswinnende Idan, biedt gb nog twee andere autostoeltjes aan die de familie completeren: de gb VAYA i-Size (van geboorte tot 105cm, tot ongeveer 4 jaar) en de gb Elian-fix (groep 2/3, 15 tot 36kg, van ongeveer 3 tot 12 jaar). Alle gb autostoeltjes brengen de beste en veiligste functionaliteiten bij elkaar met gebruik van de laatste materialen en het laatste veiligheidsonderzoek – gepresenteerd in een ‘fashion-forward’ ontwerp gericht op de toekomst.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over gb

Samen met CYBEX is gb onderdeel van de Goodbaby International groep, één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten in de wereld. Het merk gb staat voor producten die design, veiligheid en functionaliteit combineren en die het leven van hedendaagse ouders vergemakkelijken. De CEO's van gb zijn Johannes Schlamminger en Dr. Raoul Bader. Voor meer informatie: www.gb-online.com.

www.gb-online.com