gb_Gold_QBIT__Campaignimage-aa.jpg
Delen:

GB EASY REIZEN :: POCKIT - QBIT - COT TO GO

GB Reizen in stijl

KLAAR OM OP REIS TE GAAN:

GB POCKIT+ EN GB QBIT+ NU MET GB COT TO GO

GB POCKIT+ is al een van de kleinste inklapbare kinderwagens in de wereld en dus ideaal om te reizen. Met de nieuwe GB COT TO GO komt GB nu tegemoet aan de geheime wens van veel ouders die graag op stap gaan met hun kinderen maar dan wel met een reiswieg.

Deze unieke reiswieg kan in een paar tellen worden ingeklapt tot een klein pakketje. Hij voldoet aan de normen voor handbagage in vliegtuigen en kan eenvoudig worden opgeborgen in de hoge bagagecompartimenten en -rekken in vliegtuigen en treinen. Als er adapters voor autostoeltjes worden gebruikt is hij geschikt voor de gb kinderwagens Pockit+ en Qbit+.

De GB POCKIT+ zelf biedt dezelfde mogelijkheden als de GB COT TO GO. Hij is te veranderen in een klein pakketje wanneer je overstapt van duwen naar dragen. De comfortabele kantelbare zitting, en de mogelijkheid om als 3-in-1 reissysteem te dienen en in ingeklapte toestand zelfstandig te staan, maken de GB Pockit+ tot een waar reiswonder voor de stad (gewicht: 5,6 kg). De kinderwagen beschikt over een kantelfunctie met verschillende standen, waardoor de zithoek eenvoudig kan worden aangepast van rechtop naar liggend. Hij wordt geleverd met een uittrekbare zonnekap met UPF50+ bescherming.

Met de toevoeging van de GB COT TO GO is de kinderwagen nog idealer geworden voor het stadse leven en reizen met kinderen, en dus onmisbaar voor actieve ouders. Met zijn lichte gewicht, het uiterst compacte inklapmechanisme en de intuïtieve bediening, gevoegd bij het stijlvolle uiterlijk, is de GB POCKIT+ het ideale gezelschap voor mobiele ouders.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over gb

Samen met CYBEX is gb onderdeel van de Goodbaby International groep, één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten in de wereld. Het merk gb staat voor producten die design, veiligheid en functionaliteit combineren en die het leven van hedendaagse ouders vergemakkelijken. De CEO's van gb zijn Johannes Schlamminger en Dr. Raoul Bader. Voor meer informatie: www.gb-online.com.

www.gb-online.com