Delen:

gb EVERNA-FIX beste keuze in de groep 1/2/3 volgens ADAC 10/2019

De gb EVERNA-FIX behoort tot de beste kinderzitjes volgens de Europese tests die ADAC, ÖAMTC en TCS uitvoerden. Het gb-kinderzitje behaalde de rating ‘Goed’ met een eindscore van 2,4. ADAC omschreef de gb EVERNA-FIX als een goed presterend kinderzitje dat gedurende een lange periode kan worden gebruikt.

De jury baseerde haar beslissing op de volgende factoren:

- Veiligheid: ADAC omschrijft het risico op letsel bij een zijdelingse aanrijding als zeer laag. De gb EVERNA-FIX is namelijk uitgerust met een beveiliging tegen zijdelingse impact waardoor kinderen bij een zijdelingse aanrijding zeer goed beschermd zijn.

- Gebruiksvriendelijkheid: Het is makkelijk om het zitje correct te monteren. Het gevaar op montagefouten is minimaal. De handleiding is makkelijk te begrijpen.

- Ergonomie: De gb EVERNA-FIX is een comfortabel kinderzitje dat niet te veel plaats in de wagen inneemt.

- Schadelijke stoffen: De gb EVERNA-FIX kreeg een uitstekende score vanwege de afwezigheid van schadelijke stoffen.

Het kinderzitje behoort tot de Groep 1/2/3 (9-36 kg). 

20 verschillende zitjes uit alle categorieën en groepen werden door ADAC en andere Europese consumentenorganisaties getest en beoordeeld op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en de afwezigheid van schadelijke stoffen.

 
 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over gb

Samen met CYBEX is gb onderdeel van de Goodbaby International groep, één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten in de wereld. Het merk gb staat voor producten die design, veiligheid en functionaliteit combineren en die het leven van hedendaagse ouders vergemakkelijken. De CEO's van gb zijn Johannes Schlamminger en Dr. Raoul Bader. Voor meer informatie: www.gb-online.com.

www.gb-online.com