gb_Platinum_MARIS2_Cot_Campaignpicture--AA.jpg
Delen:

GB PLATINUM MARIS

FUTURE PERFECT GAAT NOG EEN STAP

VERDER MET gb MARIS 2

Met de GB MARIS 2 is de versmelting van functionaliteit, industrieel design en haute couture tot stedelijke luxe en comfort op vier wielen nog een stap verder gegaan. Dit reissysteem is een perfecte oplossing voor leven in de stad met kinderen. Hedendaagse ouders voelen zich aangetrokken tot de GB MARIS 2 vanwege de nieuwe productkenmerken en het ultramoderne design van de verbeterde reiswieg.

Het 3-in-1 reissysteem kan worden gebruikt in combinatie met de nieuw ontworpen MARIS 2 reiswieg, het bekroonde bijbehorende GB IDAN autostoeltje of met een comfortabele ziteenheid. En met zijn compacte afmetingen is de MARIS 2 dankzij de 54 cm (City Light-wielen) of 57 cm (All-Terrainwielen) brede wielbasis zeer geschikt voor de grote stad. Ouders kunnen gemakkelijk langs en door obstakels in de stad manoeuvreren zoals metro-ingangen of smalle liftdeuren. Bovendien kan de MARIS 2 met één hand worden ingeklapt tot een compact pakket en is hij ontworpen om vrij te kunnen staan - ideaal voor kleine ruimtes thuis of andere locaties waar de ruimte beperkt is.

Verbeterde productkenmerken

De geavanceerde GB MARIS 2 heeft de volgende productkenmerken:

- alle vier de wielen zijn uitgerust met een zichtbare luxueuze vering. Hierdoor zijn ouders en kind verzekerd van een soepel verlopende rit over hobbelige keien of tijdens wandelingen buiten de gebaande paden. MARIS 2 is verkrijgbaar met All-terrainwielen of City-wielen.

- GB Maris 2 is voorzien van een verstelbare en prettig zacht aanvoelende duwstang. Dankzij de vier standen is het ongeacht de lengte van de ouders altijd makkelijk duwen.

- De ultramoderne reiswieg wordt geleverd met een zonnekap met UPF50+-zonnebescherming en uitklapbare klep. De draagarm is geïntegreerd in de zonnekap zodat de reiswieg met één hand kan worden gedragen.

- De vijf nieuwe kleuren en het iconische Lux Black zijn geïnspireerd op de allerlaatste modetrends en trekken alle aandacht.

In de GB MARIS 2 zijn innovatie en stijl moeiteloos samengebracht. Het is dan ook de perfecte uitrusting voor moderne ouders die van het stadsleven houden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over gb

Samen met CYBEX is gb onderdeel van de Goodbaby International groep, één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten in de wereld. Het merk gb staat voor producten die design, veiligheid en functionaliteit combineren en die het leven van hedendaagse ouders vergemakkelijken. De CEO's van gb zijn Johannes Schlamminger en Dr. Raoul Bader. Voor meer informatie: www.gb-online.com.

www.gb-online.com