gb_FashionCollection_MOONGLOW_MARIS_Cot_Campaignimage.jpg
Delen:

GB PLATINUM MOONGLOW

De Fashion Collecties

ECHTE BLIKVANGERS - GB PLATINUM BOLD SPORTS EN MOONGLOW

Aansluitend op de visie om de beste oplossing voor vorm, functie én mode te zijn, staat de GB Platinum serie voor precisie, duidelijke en vloeiende lijnen en het accentueren van designelementen. Het ontwerp van beide collecties, BOLD SPORTS en MOONGLOW, is geïnspireerd op de laatste modetrends die op de catwalks werden gepresenteerd in de toonaangevende hotspots van de modewereld. Er gaat vooral aantrekkingskracht van uit voor ouders die durven op te vallen.

BOLD SPORTS Fashion Collection

Met BOLD SPORTS realiseert GB de perfecte stijlcombinatie van eersteklas modieuze luxe en een sportief, op prestatie gericht design. Moderne motieven, een gewaagd kleurenspel, speciaal ontwikkelde gaastechnieken - daarmee maakt BOLD SPORTS het ultieme fashion statement. Geïnspireerd op de nieuwste high-fashion sneakertrends ontwikkelde GB een succesvolle mix van coole gedurfdheid en elegante verfijning die perfect aansluit bij het nieuwe zelfbeeld van stedelijke fashionistas. BOLD SPORTS is gebaseerd op het 3-in-1 reissysteem GB MARIS 2.

MOONGLOW Fashion Collection

Heb je wel eens zeepbellen omhoog zien zweven met hun mooie kleuren die glinsteren in de zon? Dit beeld heeft niet alleen 's werelds toonaangevende modeontwerpers geïnspireerd bij het ontwikkelen van hun nieuwste collectie, maar ook het designteam van GB bij het creëren van de gloednieuwe MOONGLOW Fashion Collection. Hierin domineren futuristische lichtgevende effecten op fluweelachtig materiaal. Als je het leuk vindt om op stap te gaan met een opvallend reissysteem, dan wil je hier absoluut mee gezien worden.

MOONGLOW is gebaseerd op het bestaande 3-in-1 reissysteem gb MARIS.

Gebaseerd op bestaande 3-in-1 reissystemen

Beide collecties zijn gebaseerd op de al bestaande 3-in-1 reissystemen GB MARIS en gb MARIS 2. Een iconisch centraal verbindingspunt fungeert als anker voor het moeiteloos vervangen van het elegante wiegje door het bijpassende GB IDAN autostoeltje of door de ziteenheid, die met slechts één snelle beweging van de hand soepel op en neer glijdt voor de ergonomisch beste zit- of ligstand.

Met slechts één hand maak je van het lichtgewicht frame een compact pakketje dat zelfstandig blijft staan in winkels of cafés en niet snel omver wordt gelopen, of dat thuis makkelijk op te bergen is in kleine ruimtes. Een draaibare ziteenheid maakt het mogelijk dat je kleintje het ene moment naar jou kijkt en een paar tellen later de wereld aanschouwt. En de zachte gevoerde zitting op tafelhoogte is ongelooflijk handig als je uit eten gaat. Hoogwaardige extra functionaliteiten zijn onder meer rubberen banden, een uitklapbare XXL zonnekap met UPF50+ zonbescherming en een ruime boodschappenmand.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over gb

Samen met CYBEX is gb onderdeel van de Goodbaby International groep, één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten in de wereld. Het merk gb staat voor producten die design, veiligheid en functionaliteit combineren en die het leven van hedendaagse ouders vergemakkelijken. De CEO's van gb zijn Johannes Schlamminger en Dr. Raoul Bader. Voor meer informatie: www.gb-online.com.

www.gb-online.com