Delen:

GB PLATINUM VAYA - IDAN

SUCCESVOLLE AUTOSTOELTJES VAN GB :

GB IDAN EN GB VAYA i-SIZE

GB IDAN en GB VAYA i-SIZE zijn de meest recente producten op het gebied van kinderveiligheid van GB die in de laatste anderhalf jaar op de markt zijn gebracht. Het groeiende aantal fans en klanten laat zien dat beide autostoeltjes tot dusverre een zeer goede positie op de markt hebben veroverd.

Het autostoeltje GB IDAN voor de groep 0+ is een combinatie van een strak, elegant design met de hoogste veiligheidsnormen en de beste kwaliteit. Met veiligheidsfuncties zoals het L.S.P.-systeem en de schokabsorberende schaal biedt het zitje maximale bescherming bij een ongeval. Het uitneembare inlegkussen voor pasgeborenen, de in hoogte verstelbare hoofdsteun en de XXL zonnekap zorgen ervoor dat je baby comfortabel reist.

De GB IDAN, in combinatie met de ISOFIX-basis BASE FIX, is als winnaar uit de test gekomen bij de Stiftung Warentest 06/2017 en bij de ADAC 05/2017.

De bekroonde gb VAYA i-SIZE (Red Dot Award 2017) kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht worden gebruikt. Verschillende slimme functies zoals de Driving Direction Control (rijrichtingcontrole), de Energy Reduction Technology (schokabsorberende technologie) en het L.S.P.-Systeem garanderen de grootst mogelijke veiligheid voor het kind. Om het ouders nog gemakkelijker te maken beschikt de gb VAYA i-SIZE over een 360° rotatiemechanisme voor gemakkelijk in- en uitstappen en de één-klik-installatie met ISOFIX.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over gb

Samen met CYBEX is gb onderdeel van de Goodbaby International groep, één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en productie van kinder- en tienerproducten in de wereld. Het merk gb staat voor producten die design, veiligheid en functionaliteit combineren en die het leven van hedendaagse ouders vergemakkelijken. De CEO's van gb zijn Johannes Schlamminger en Dr. Raoul Bader. Voor meer informatie: www.gb-online.com.

www.gb-online.com